www.F3B.eu

1. MB Cup Mladá Boleslav - PODĚKOVÁNÍ

17.09.2013 10:14

 Takže konečně si plním svou povinnost, kterou jsem si zadal již v roce 2009 po prvním Mistrovství ČR, které jsme s kamarády uspořádali. Myslím, že poděkování všem pořadatelům je alfa a omega jakékoliv akce, které dotyční věnují kus svého života :-) První proběhlo na ploše při loučení a dle reakci pilotů z celé Evropy, se nám závody opravdu povedly! To další je níže :-)

Kamarádi, přátele, všem Vám sakra hodně děkuju a buďte si vědomi toho, že bez každého z Vás by letošní závody stály za houby, případně by se neuskutečnily vůbec! I když někteří z Vás vypadali občas jako nefunkční lemry (alespoň pro kolemjdoucí) , já dobře věděl že je to způsobeno pouze a jedině únavou! Ono 12 hodin denně fungovat, to není žádná legrace a ještě do toho poslouchat ty moje kecy :-) Když vidíte ten dlouhatánský seznam lidí, kteří pomohli, určitě máte otevřenou pusu dokořán jako já, že v dnešní době takových lidí dva dny žije jenom proto, aby si banda bláznů zazávodila!

Posloupnost je čistě náhodná, na abecední řazení fakt nemám morál :-)

 

Jirka Baudis a Honza Stonavský mi půjčili signalizační zařízení, které nás ani jednou nevyšplouchlo! Moc děkuju!

Michal Behenský a jeho famózní aplikace, bez které bychom to asi vše počítali na třech kalkulačkách celou noc :-)  Michale děkuji!

Zdeňku Ješino, tvá zaměřovadla jsou nejlepší na světě! Moc děkuju za jejich zápůjčku!

Roman Lomcovák nám na zelené louce pomohl pohnout se v pátek z místa a parádně rozměřit celý letový prostor-díky bohu a Romanovi!

Jarda Hlávko Hroch - dva dny Vám všem dělal startéra a staral se o Vás jako o vlastní! Říkal, že se moc těší na příští rok! Jardo děkuju ti!

Jeho asistenku mu dělala má Pajulka, myslím že Jardovi na lajně nebylo smutno, nebál se a smekám, že do toho takto s grácií šla! Děkuju Pájo!

Mozkem výpočetního centra, Petr Zamra Zamrazil se celé závody povaloval na lehátku a tak to má být! Vše klapalo v klidu a pohodě! Děkuju ti méďo!

Vysoký morální kredit opět předvedl Honza Seleson! Mnoho hodin pod zaměřovačem bez jediné chyby, takovou oporu bych chtěl mít ve stáří! Díky moc!

Jakub Vlček zjistil, že to na druhé straně opony není pro žádná ucha a dřel až do neděle na 150%! Ovšem ranní koupel je potřeba nooo :-) Děkuju ti!

Zdeněk Mánička získal spolu s Václavem a Kořenem přezdívku místních zevlů! I přes podivný vnější projev neudělali jedinou chybu za celé dva dny! DĚKUJU!!!

GWSka si konečně zažil pořádné závody a také pochopil, že kvalitní soutěž dělá každý jednotlivý pořadatel! Parádní výkon! Děkuju ti!

Honza kykyryky opět klasicky přijel....dva dny dělal bez řečí a pak odjel :-) Super! Opět žádná chybička Honzo, děkuju!

Jarda 3ska se také přijel podívat a musím říci, že bez jeho tiché účasti, bych asi neměl klidnou čtvrteční a páteční noc :-) Děkuju!

Janina Vojtíšková parádně zvládla funkce pořadatelské i pomoc svému klubu důchodců :-) Pořád usměvavá! Moc děkuju za pomoc!

Daneček Paták zajistil zapůjčení vybavení ze SMČR a oba dny dělal co se mu řeklo, paráda. Dane, děkuju za podporu! 

Honza Benda Řehoř nám zapůjčil rezervní elektrocentrálu na poslední chvilku! Měl jsem klidné spaní. Bendo, moc děkujeme!

Děkuji celému týmu SUPERSTÁNKU s občerstvením, papání bylo výborné! Díky Ivčo a Tondové! Příště zas prosím!

Aeroklub Mladá Boleslav mi za lidský peníz pronajal část plochy, zařídil ubytování pro pořadatele a dal k dispozici venkovní sezení a sociálky! Díky chlapi!

Snad jsem na nikoho nezapomněl a když, tak prosím odpusťte starci.....

Za rok ahoj!

Pavel

 

 

 

 

 

 

 

Vyhledávání

Kontakt

Pavel Marek Libeňský modelářský klub Praha 8

www.F3B.eu  www.F3G.eu

Nyní mé domény :-)